Tillbaka till listan

Charmig lägenhet med utsikt och en vinterträdgård, Bad Gastein

3
Ref.: AT0049

Trevligt semesterlägenhet på ett soligt läge med vacker utsikt över Bad Gastein med bra förbindelser till skidbackarna ...

Läs mer

2 500 352 kr

240 000 €

221 275 £

285 019 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Denna lägenhet ligger i en charmig stad Bad Gastein. Spa och skidbackar ligger bara en kort promenad bort. Det är en bra förbindelse till skidorterna Gasteinertal och en golfbana. Zell am See / Kaprun och Ski amadé-områdena ligger bara 40 minuter bort. Lägenheten ligger på 4: e våningen i en byggnad med hiss, spa, restaurang, reception och så vidare. Byggnaden renoverades under året 2007. Lägenheten med yta på 90kvm har en vinterträdgård och två balkonger som erbjuder panoramautsikt över hela Gasteinertal. Det finns också en underjordisk parkeringsplats tillgänglig. Lägenheten består av 3 sovrum (ett badrum), ett vardagsrum med kök och en vinterträdgård, en förvaring, ett badrum och en toalett. Lägenheten är helt möblerad och kan omedelbart hyras ut.
Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123