Tillbaka till listan

Elegant golf residence i Kitzbühel

3
Ref.: AT0098

Elegant lyxfastighet bredvid golfbanan Kitzbühel. Soligt läge med fri utsikt över de alpina bergen. Underjordisk parkering, vinkällare och wellness. Det perfekta huset till salu i Tyrolen!

Läs mer

53 209 302 kr

5 200 000 €

4 460 639 £

6 186 667 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Denna fantastiska fastighet med över 345 kvm lyxboende ligger på en solig plats strax ovanför golfbanan Kitzbühel-Schwarzsee i de österrikiska Alperna. Det vackra huset har utsikt över det omgivande landskapet. Det ligger nära Kitzbühels centrum och även nära Schwarzsee och alla skidbackar i Kitzbühel-området. Huset ligger på en tomt på 711 kvm. Detta objekt är utrustat med en hiss, rumsventilation, terrass, vinkällare, wellness / spa, golvvärme och ett garage för upp till 5 bilar. Den har mycket rymliga sovrum med eget badrum. Det stora vardagsrummet med öppen spis och ett toppmodernt kök med skafferi och bibliotek finns på övervåningen. Detta är den perfekta egendomen för alla som söker ett lyxigt alpint hem i Tyrolen och någon som älskar golf!
Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123