Tillbaka till listan

Fjällstuga till salu i Semmering

2
Ref.: AT0200

En mysig stuga i ett lugnt och naturskönt naturunderland i Steiermark, snabbkörning från skidorten Stuhleck

Läs mer

5 730 233 kr

560 000 €

480 376 £

666 256 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

En pittoresk fjällstuga i traditionell stil till salu i Steinhaus am Semmering i Steiermark, bara 1 timmes bilresa från Wien.

PLATS: Steinhaus am Semmering är en härlig liten stad som ligger i nordöstra Steiermark i Österrike. Platsen ligger bara en timmes bilresa från Wien, så det här är en super bekväm plats för en helg eller ett fritidshus i bergen. Området erbjuder gott om sport och utomhusaktiviteter. Lätt tillgängligt från byn är ett litet skidområde som heter Schmoll Lifte med ett större område som heter Stuhleck med 25 km backar, bara några minuters bilresa i den närliggande staden Spital am Semmering. Utför backarna finns längdskidåkningsområden, en 5 km lång kälketur och platser för skridskoåkning. På sommaren erbjuder det idylliska läget bra förutsättningar för cykling och promenader.

FASTIGHET: Stugan är en del av ett boutiqueprojekt med 4 fjällstugor belägna i en lugn miljö bredvid en skog. Det är nedsänkt i det gröna och omges av berg med vacker utsikt. Fastighetens utsida har kompletterats i naturmaterial av hög kvalitet som trä, metall och sten för att passa in i det omgivande landskapet. Interiören designades av en inredningsarkitekt och hans uppmärksamhet på detaljer kan ses i hela huset. Stugan är över 3 våningar. Källaren (56m2) består av en bastu, ett relaxrum, ett tekniskt rum och ett förvaringsutrymme. På bottenvåningen (85m2) hittar du ett rymligt vardagsrum med vinterträdgård, ett elegant kök och en matsal. Det finns också en hall, ett badrum och ett annat förråd. Den lätta och luftiga första våningen (50m2) med 2 mysiga sovrum och badrum avslutade denna unika fastighet.

Stugan säljs delvis möblerad med ett kök med vitvaror, ett köksbord, en TV och en öppen spis, så att den kan användas omedelbart. Framtida ägare kan sedan inreda och utrusta resten av fastigheten enligt hans personliga smak. Huset ligger i en fin trädgård bestående av kaskader och terrasser med unga träd och välskötta buskar. Det finns också ett trevligt avkopplingsområde mellan huset och skogen, perfekt för grillar och äta utomhus under de varma månaderna. En carport och ett skidrum på 30m2 som är perfekt för förvaring av utrustning hör också till fastigheten.

ANVÄNDNING: Stugan har den sällsynta och eftertraktade andra hemstatusen, så den kan användas utan begränsningar och utan skyldighet att hyra ut. Endast långtidsuthyrning är tillåtet för att säkerställa lugnet i området. Dessa regler gäller för hela projektet och alla ägare använder sina fastigheter endast på andrabasis, så du kommer att undvika det vanliga liv och rörelse i en klassisk turistort och njuta av lugn och avskildhet.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123