Tillbaka till listan

Helt ny chalet i St.Johann in Tirol

3
Ref.: AT0209

Vackert modernt fritidshusbostad med alpin stil nära exklusiva Kitzbühel …

Läs mer

27 116 279 kr

2 650 000 €

2 273 210 £

3 152 821 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Denna stuga är en del av ett nyligen byggt projekt med bara 3 helt oberoende stugor, var och en med sin egen tomt, belägen i ett lugnt, något förhöjt panoramautsikt i St. Johann mycket nära skidbackarna.

.

PLATS: St. Johann in Tirol är en trevlig stad som erbjuder omfattande bekvämligheter, så det är en utmärkt plats för ett andra hem. Från stadskanten tar linbanan Harschbichl I dig direkt till SkiStar-skidområdet med över 40 km backar. Bara ett snöbollskast från legendariska Kitzbühel ger SkiStar St. Johann fantastiska familjesemestrar. Den varierade åkbara terrängen, en terrängpark och mysiga fjällstugor säkerställer att alla typer av skidåkare och ryttare kommer att få en riktigt trevlig upplevelse. Den större semesterorten Kitzbüheler Alpen (cirka 130 km backar) är tillgänglig med bara 15 minuters bilresa och SkiWelt Wilder Kaiser (280 km backar) är bara 10 minuter med bil! så du har oändliga skidmöjligheter direkt utanför dörren. Tack vare sitt läge i bassängen har St.Johann gott om solsken. Förutom skidåkning hittar du preparerade nordiska skidspår i en omedelbar omgivning, en skridskobana, fantastiska vandringsleder mellan Kitzbüheler Horn och Wilder Kaiser, utsedda cykel- och mountainbikeleder, inomhus- och utomhuspooler, tennisbanor, en högrepbana, en bouldering gym och mycket mer.

FASTIGHET: Fastigheten ligger på en tomt på ca. 765m2 och omfattar en bostadsyta på ca. 208m2, plus 24m2 garage och 34m2 carport. Det finns också en vacker stor 80m2 terrass. Stugan erbjuder vackert utrymme fullt av ljus och består av en vardagsrumsdel med öppen planlösning med öppen spis och ett lyxigt kök i Kitchen Club (värd 60 000 euro), en privat bastu, 3 sovrum och 3 badrum. Stugan presenteras på ett elegant sätt med högkvalitativa material och moderna apparater, inklusive ekgolv och dörrar, exponerad takstol, återvunnen träklädsel och andra högkvalitativa inredning.

ANVÄNDNING: Stugan har den sällsynta statusen ANDRA HEM så att den kan användas fritt som ett andra hem utan begränsningar och det finns ingen hyreskyldighet.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123