Tillbaka till listan

Helt nya lägenheter i projektet i Hinterglemm

1-3
Ref.: AT0118

En bra möjlighet att köpa en lägenhet i ett helt nytt projekt på ett underbart läge i Hinterglemm i hjärtat av Saalbach Ski Circus...

Läs mer

1 874 222 kr - 11 354 722 kr

179 900 € - 1 089 900 €

165 864 £ - 1 004 867 £

213 646 $ - 1 294 344 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

En bra möjlighet att köpa en lägenhet i ett helt nytt projekt på ett underbart läge i Hinterglemm!

OMRÅDE:Projektet kommer att byggas på ett utmärkt läge i den alpina staden Hinterglemm. Det ligger bara 10 min promenad från centrum med attraktivt utbud av butiker, restauranger och nattliv och 10 minuters promenad från Zwölferkogelbahn. Det kommer att finnas en „shuttle service“ i samarbete med BMW så att du inte behöver använda din bil. Den vackra söderläge med panoramautsikt över den majestätiska Zwölferkogel, den pittoreska centrum av Hinterglemm och de omgivande bergen är unik. Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn Ski Circus är en av de största skidområdena i Alperna med över 270km skidbackar för varje nivå av skidåkning. Om du inte vill åka skidor, är valet av aktiviteter också varierat: det finns över 140km vinterstigar som du kan utforska på snöskor eller längdskidor. På sommaren kan du njuta av flera utomhussporter - vandring, bergsklättring, cykling, simning i alpina sjöar eller upptäcka de närliggande österrikiska städerna Bad Gastein, Kitzbuehel eller Salzburg.

FAKTA:Lyxprojektet kommer att bestå av 3 byggnader som utgör totalt 8 våningar och ger ett utmärkt val av lägenheter för att passa alla smaker och krav. Det finns olika typer av lägenheter - studior, lägenheter med 1 eller 2 sovrum och takvåningar. I byggnaden finns det också en wellness, simbassäng, reception och lobby, en restaurang som serverar lokala och internationella rätter eller en bar. De flesta lägenheter har egen parkeringsplats, antingen i underjordiskt garage, carport eller utanför parkeringsplats. Alla lägenheter kommer att erbjuda en kombination av personlig användning och fullt uthyrd hyreshantering. Ägarna kan använda lägenheten i flera veckor om året och under resten av året hyrs ut turister. Köpare betalar ingen kommission!

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123