Tillbaka till listan

Lyxig lantgård med utsikt över Hahnenkamm i Kitzbühel

4
Ref.: AT0102

Snyggt lanthus på golfbanan i Kitzbuehel. Rymlig, elegant - den här egenskapen kommer att vara det perfekta alpina hemmet!

Läs mer

39 906 977 kr

3 900 000 €

3 345 479 £

4 640 000 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Detta hus byggdes 2016 och har 4 sovrum och 4 badrum.

OMRÅDE: Det ligger i ett riktigt unikt är mitt i något magnifik landskap. Med utsikt över den världsberömda Hahnenkamm, Wilder Kaiser och de södra bergen. Kitzbühel centrum med många möjligheter till shopping, god mat, nattliv och avkoppling kan nås på några minuter med bil eller cykel.

FAKTA: Fastigheten har konstruerats med stil och med uppmärksamhet på detaljer - detta är tydligt i hela fastigheten - massor av glas, betong, moderna element, trä- och ekgolv är huvudkomponenterna i denna bostad. Den totala bostadsyta ligger strax över 365m2 och sprider sig över tre våningar. Det öppna vardagsrummet och matplatsen med en elegant öppen spis ligger på vinden våningen. Härifrån har du möjlighet att gå ut på syd / västterrassen för att njuta av en underbar utsikt över Kitzbühel. Det finns två gästrum och ett annat badrum på bottenvåningen. Nivån är färdig med ett lyxigt mästersal, som är indelat i ett stort badrum, klädkammare och sovrum. Källaren är indelad i wellness och gym och ett annat rum med eget badrum. Det finns också ett garage med plats för två bilar och det finns också en carport som också har utrymme för två bilar. Denna fastighet är uppvärmd med modern och effektiv golvvärme.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123