Tillbaka till listan

Lyxig takvåning i centrala Kitzbühel

3
Ref.: AT0186

Sällsynt förvaltningsfastighet i centrala Kitzbühel

Läs mer

22 000 000 kr

2 150 000 €

1 844 303 £

2 557 949 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Stor och överdådig takvåning till salu i centrala Kitzbühel. Sällsynt förvaltningsfastighet med utmärkta hyresintäkter.

PLATS: Kitzbühel är en världskänd skid- och fritidsort i Tyrolen. Det är en exklusiv och kosmopolitisk alpin stad där du hittar exklusiva restauranger, butiker och klubbar samt några av de bästa fastigheterna i Alperna. Inbäddat mitt i Kitzbühel Horn och Hahnenkamm-topparna och omgivet av fantastiska alpina landskap, är det lätt att falla för den här pittoreska stadens överklagande och förstå varför tusentals besökare strömmar in varje år för att njuta av de oöverträffade möjligheterna till skoj. Kitzbühel är det perfekta resmålet för vinter- och sommarsportsälskare med hundratals kilometer perfekt förberedda backar, vandrings- och cykelleder, restauranger i världsklass och fantastiska hälso- och golfanläggningar. Det erbjuder cirka 180 km backar, inklusive den berömda "Streif" -backe, fyra golfbanor och hundratals km vandrings- och cykelleder. På sommaren är Schwarzsee den perfekta platsen för vattensporter. Kitzbühel ligger bara 2 timmar från München och 1 timme från både Innsbruck och Salzburg.

Den här fastigheten ligger bara några minuters promenad från gågatan, så att du enkelt kan nå butiker, restauranger och skidfaciliteter.

FASTIGHET:Denna underbara takvåning sträcker sig över två våningar. Ingången till lägenheten ligger på andra våningen. Det finns två sovrum, ett litet vardagsrum och ett badrum. Denna enhet kan också användas separat. Trappan leder till översta våningen med ett stort vardagsrum / matplats, kök, öppen spis, tillgång till den stora solterrassen, ett sovrum med omklädningsrum och badrum och ett förråd. På den stora terrassen kan du njuta av en underbar utsikt över Wilder Kaiser och Kitzbüheler Horn. Boendet är cirka 159m2 plus en terrass med ytterligare 124m2. Takvåningen säljs fullt möblerad. Det finns en hiss i byggnaden samt en bastu och fitness som ägarna har tillgång till. Det är också möjligt att köpa en parkeringsplats i carporten mot 14 000 euro extra och en andra plats på 12 000 euro.

ANVÄNDNING: Detta är en investeringstyp som erbjuder den attraktiva kombinationen av privat bruk och professionell hyra. Detta är mycket sällsynt i centrum av Kitzbühel eftersom de flesta fastigheter tenderar att vara öronmärkta för permanent uppehållstillstånd.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123