Tillbaka till listan

Modern lägenhet i Wagrain i hjärtat av Snow Space Salzburg

3
Ref.: AT0143

Utmärkt pris - lätt och luftig lägenhet med tre sovrum och två terrasser till salu i den vackra staden Wagrain, mindre än 1 timme från Salzburg flygplats …

Läs mer

3 073 349 kr

295 000 €

271 984 £

350 336 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

En lätt och luftig lägenhet med tre sovrum och två terrasser till salu i den vackra staden Wagrain, mindre än 1 timme från Salzburg flygplats ... Wagrain drar nytta av en fantastisk position i hjärtat av Snow Space Salzburg skidområdet som erbjuder över 120 km skidbackar och 45 moderna linbilar. Det är anslutet till Alpendorf och Flachau via en av de största dalspännande flygbanor i världen - G-LINK Wagrain. Snow Space Salzburg utgör en del av det bredare skidområdet Ski Amadé som omfattar flera skidorter med sammanlagt 760 km backar. Den här attraktiva fastigheten har över 88m2, den består av en entré, ett rymligt vardagsrum, 3 sovrum med eget badrum eller toalett, 2 terrasser plus lagringsutrymme i källaren. Det ligger på bottenvåningen i en liten hyreshus byggd 2006 med bara 10 lägenheter. Det ligger nära skidliften Flying Mozart och längdskidspår avgår precis ner från lägenheten. Fastigheten är en lägenhet att köpa för uthyrning med en begränsad period för privat bruk.
Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123