Tillbaka till listan

Parhus nära sluttningen i Zillertal

3
Ref.: AT0183

Parhus till salu i Zillertal

Läs mer

12 176 744 kr

1 190 000 €

1 020 800 £

1 415 795 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Helt nya fullt möblerade parhus till salu i ett perfekt ski-in-ski-out läge i Fügen, som ansluter till det bredare skidområdet Spieljoch-Hochfügen-Kaltenbach med över 100 km backar.

PLATS: Husen ligger i Fügen i början av Zillerdalen och nås därför enkelt från Innsbrucks flygplats (bara cirka 40 minuters bilresa). Fastigheten har ett utmärkt läge på en lugn gata precis vid en liten barnhiss som sedan ansluter till det underbara skidområdet Spieljoch-Hochfügen-Kaltenbach. Det bredare Zillertal med andra skidorter inkl. glaciären Hintertux har över 540 km pister. På sommaren kan man njuta av otaliga sport- och utomhusaktiviteter, inklusive vandring längs de många skyltade bergspåren, mountainbike, golf, skärmflygning, forsränning och mycket mer.

FASTIGHET: De stiliga parhusen byggdes 2017 men har sedan dess totalrenoverats och renoverats. Varje parhus har en vardagsrumsdel på ca. 146m2, 2 terrasser med en sammanlagd yta på ca. 60m2 och en liten lättskött 20m2 trädgård. Bottenvåningen domineras av ett stort vardagsrum med integrerat kök, stort matbord för 8 personer, en soffa, TV-utrymme och tillgång till terrassen. Det finns också en studie, en toalett och ett omklädningsrum. På första våningen finns 3 sovrum i stort storlek och ett stort badrum med duschkabin, badkar, dubbelt handfat och toalett. Det finns också extra utrymme under taket som kan rymma en bastu och ett extra rum. Härifrån kan man komma till takterrassen med en underbar 360º utsikt över bergen. Husen är fullt möblerade inte bara med möbler utan också med alla lakan, bestick, gardiner och allt annat som behövs för en bekväm vistelse.

ANVÄNDNING: Fastigheten erbjuder en kombination av privat bruk på upp till 6 veckor per år och uthyrning till externa gäster. Ägaren kan välja sin önskade hyresoperatör eller hantera hyrorna själv. Därför erbjuder fastigheten en intressant hyresavkastning tack vare sitt utmärkta läge och låga driftskostnader uppskattade till c. 150 € per månad.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123