Tillbaka till listan

Snygga helt nya lägenheter i Mühlbach i Hochkönig

1-3
Ref.: AT0116

Unikt tillfälle att köpa en investeringslägenhet i detta fantastiska helt nya projekt i den traditionella staden Mühlbach i Hochkönig-området...

Läs mer

1 208 503 kr - 4 761 086 kr

116 000 € - 457 000 €

106 950 £ - 421 345 £

137 759 $ - 542 724 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Hochkönig-området är en av de vackraste delarna av Österrike omgiven av vackra dalbyar som till exempel Dienten, Mühlbach och Maria Alm. På vintern hittar du över 120km skidbackar. Königtour är en av de vackraste skidturerna i österrikiska Alperna. Det fantastiska landskapet är också perfekt för längdskidåkning. På våren och sommaren är området Hochkönig väldigt lugnt och det finns många möjligheter att göra - klättring, vandring, mountainbike, golf eller fun parks för familjer.

OMRÅDE:Projektet kommer att ligga i hjärtat av byn. Skidliftar ligger en kort promenad bort och du hittar också affärer, restauranger och andra bekvämligheter i närheten.

FAKTA:Projektet kommer att omfatta 39 moderna lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum. Varje lägenhet kommer att ha en terrass eller balkong med underbar utsikt över de omgivande alpintopparna. Ägare kan välja mellan en underjordisk parkering eller uteslutande parkeringsplatser (täckt / avtäckt). Vissa kommer också att ha en privat bastu. Här hittar du många faciliteter som till exempel en restaurang. Köpare kan också välja typ av golv, möbler och andra detaljer i lägenheterna. Projektet är byggt av en välkänd byggmästare med många erfarenheter. Alla lägenheter kommer att erbjuda en kombination av personlig användning och fullt uthyrd hyreshantering. Ägarna kan använda lägenheten i flera veckor om året och under resten av året hyrs ut turister. Det förväntade nettoförbrukningsavkastningen är cirka 4-5%.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123