Tillbaka till listan

Snygga lägenheter på Schwarzsee

2-3
Ref.: AT0099

Fyra exklusiva lägenheter på Schwarzsee nära Kitzbuehel. Nära till pister och golfbana. Hög standard och bra möjlighet i Kitzbuehel Alperna.

Läs mer

15 246 512 kr

1 490 000 €

1 278 145 £

1 772 718 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Domus Global erbjuder 4 eleganta lägenheter i detta fantastiska nya projekt som slutfördes 2018. Fastigheten ligger i ett utmärkt läge vid sjön Schwarzsee. Gamsstadt centrum kan nås på några minuter, liksom skidliftarna eller golfbanan Schwarzsee. Fastigheten erbjuder fantastisk utsikt över de omgivande alpina bergen. Lägenheterna är utrustade med golvvärme, högkvalitativ belysning, ädel inredning, parkeringsplats (2 för varje lägenhet), stor källare, ekgolv, lyxigt kök och öppen spis. Det finns fyra olika lägenheter till salu. Top 1: en charmig och ljus trädgård lägenhet med 3 sovrum och 3 badrum. Top 2: en lägenhet på första våningen med 2 sovrum och 2 badrum. Top 3: ett takvåning med 2 sovrum och 2 badrum. Top 4 är den mest exklusiva av alla lägenheter - det är ett riktigt radhus fördelat på 3 våningar och det finns ett rymligt wellness i källaren, samt olika förråd. Vardagsrummet med tillgång till den stora trädgården och ett sovrum med eget badrum ligger på bottenvåningen. Det stora sovrummet med eget badrum ligger på takvåningen med ca. 46 kvm stor terrass.
Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123