Tillbaka till listan

Stort alpinhus nära sjöar och berg i Kärnten

5
Ref.: AT0160

Rymlig stuga med 3 fristående lägenheter och komplett flexibilitet för användning som permanenta hem, andra hem eller för uthyrning – nära de Karinthiska sjöarna …

Läs mer

5 688 300 kr

546 000 €

503 402 £

648 419 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

Detta hus ligger i den vackra byn Verditz, nära de karinthiska sjöarna Ossichersee och Afritzersee och inom 30 min körning från skidområdena Gerlitzen och Bad Kleinkirchheim. Verditz ligger bara 2 timmar från Salzburg och inom 2 timmar kan du nå Medelhavets stränder i norra Italien. Den fristående villan är i perfekt skick och du hittar här 3 lägenheter som erbjuder gott om plats. Totalt finns det 5 sovrum, 4 badrum, en bastu i källaren, garage plus utanför parkeringsplatser. Den totala bostadsområdet är ungefär 300 m2. Det är inrett i mysig traditionell stil och är redo att flyttas in. Den stora fördelen med detta hus är att det kan användas antingen som en permanent bostad för dem som vill flytta till detta vackra område, som ett andra hem för semester eller också som en investeringseiendom.
Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123