Tillbaka till listan

Vacker takvåning i St.Johann i Tirol

3
Ref.: AT0187

Lyxfastighet i St.Johann in Tirol, bara en kort bilresa till Kitzbühel

Läs mer

23 412 093 kr

2 288 000 €

1 962 681 £

2 722 133 $

SEK | EUR | GBP | USD |

Vill du besöka denna fastighet?

Är du intresserad av att se den här fastigheten? Vänligen kontakta oss på:

+46 76 933 01 23

En verkligt sensationell takvåning i en nybyggd fastighet i St.Johann in Tirol. Investeringsfastighet med intressanta hyresintäkter.

PLATS: St. Johann in Tirol är en trevlig stad som erbjuder omfattande bekvämligheter, så det är en utmärkt plats för ett andra hem. Från stadskanten tar linbanan Harschbichl I dig direkt till SkiStar-skidområdet med över 40 km backar. Bara ett snöbollskast från legendariska Kitzbühel ger SkiStar St. Johann fantastiska familjesemestrar. Den varierade åkbara terrängen, en terrängpark och mysiga fjällstugor säkerställer att alla typer av skidåkare och ryttare kommer att få en riktigt trevlig upplevelse. Den större semesterorten Kitzbüheler Alpen (cirka 130 km backar) är tillgänglig med bara 15 minuters bilresa och SkiWelt Wilder Kaiser (280 km backar) är bara 10 minuter med bil! Så du har oändliga skidmöjligheter direkt utanför dörren. Tack vare sitt läge i bassängen har St.Johann gott om solsken. Förutom skidåkning hittar du preparerade nordiska skidspår i en omedelbar omgivning, en skridskobana, fantastiska vandringsleder mellan Kitzbüheler Horn och Wilder Kaiser, utsedda cykel- och mountainbikeleder, inomhus- och utomhuspooler, tennisbanor, en högrepbana, en bouldering gym och mycket mer.

FASTIGHET:

ANVÄNDNING: Denna fastighet kommer att erbjuda en kombination av privat bruk och professionell hyra med intressanta inkomster.

Nöjda kunder

Vi ville investera i Österrike och vår plan uppnåddes framgångsrikt tack vare Petra Řeháková från Domus Global. Hon hjälper oss med att köpa en lägenhet i Schladming. Företaget gav oss också en omfattande service, inklusive hjälp med skattefrågor. Tack så mycket!

Martin, VD och ekonom från Prag

Kontakta oss på telefon eller skicka oss ett e-mail

Petra Rehakova
+46 769 330 123